11 marzo, 2014

El portaveu del Partit Popular, Alberto Villagrasa, entén les Eleccions Europees com a moment decisiu quant a la convivència entre espanyols• Alberto Villagrasa: S’ha de deixar clar que estar fora d’Europa significaria per a Catalunya un greu perill econòmic i social amb conseqüències nefastes per a l’economia de tots els catalans”.
• “Els independentistes de CIU i ERC volen dedicar aquestes eleccions al tema de la independència però el que no expliquen són les conseqüències nefastes que comportaria pels catalans estar fora d’Europa”.

En menys de tres mesos de les Eleccions Europees, El secretari provincial del Partit Popular, Alberto Villagrasa, ha destacat la significació d’aquestes votacions. Senyala que “està en joc la defensa de la concòrdia i la convivència entre espanyols”, i veu a la unitat d’Espanya un punt enfortidor: “la unitat contribueix a donar una imatge moderada i estable i aquesta és la nostra basa a Europa”. És per aquest motiu que s’ha de prioritzar la convivència.

Alberto Villagrasa fa una crida d’atenció sobre les explicacions de les independentistes. Troba insuficient l’aclariment de les conseqüències, en primer lloc perquè les decisions preses a Europa afecten el país, superant el 75% de les nostres lleis les provinents de la Unitat Europea.

També afegeix Alberto Villagrasa que no seria encertat centrar l’esdeveniment al tema de la independència com volen fer CIU i ERC: que “els independentistes de CIU i ERC volen dedicar aquestes eleccions al tema de la consulta il•legal, és a dir a la independència, malgrat que aquest tema no està a l’agenda europea”. Villagrasa adverteix que trencar les relacions amb Espanya és sortir d’Europa, i que “s’ha de deixar clar que estar fora d’Europa significaria per a Catalunya un greu perill econòmic i social amb conseqüències nefastes per a l’economia de tots els catalans”. En aquest sentit, Villagrasa crida a CIU i ERC a explicar els detalls envers a les conseqüències.

Finalment, Alberto Villagrasa marca la importància de la Constitució com a element unificador dels espanyols, referint-se al dret a l’autodeterminació: “És el poble espanyol en el seu conjunt qui troba el seu dret a decidir en la Norma Fonamental. Si una part de la ciutadania fa ús d’aquest dret sense comptar amb la resta, s’està trencant la sobirania nacional”. Es per això que aquest dret s’exerciria en conjunt i no només una part del conjunt.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!