29 enero, 2013

Alberto Villagrasa lliure a Mediona l’estudi de programació del Centre CívicAlberto Villagrasa lliure a Mediona l’estudi de programació del Centre CívicAlberto Villagrasa, diputat d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge, ha lliurat aquest matí a l’alcalde de Mediona l’estudi de programació del Centre Cívic del municipi. Villagrasa ha explicat que aquest estudi de programació “és una eina que, davant la demanda d’inversió en un equipament públic, analitza la seva necessitat, la dimensiona adequadament, i ofereix les diferents alternatives per a implantar-la, valorades tècnica i econòmicament. Serveix per facilitar als gestors polítics la presa de decisions sobre la inversió, prèviament a fer qualsevol actuació”.

Villagrasa ha insistit que la tasca de la Diputació “és treballar al servei dels Ajuntaments i donar eines perquè puguin millorar el seu funcionament”. ”Aquesta eina, ha explicat el diputat Popular, arriba en un moment fonamental donat que l’Ajuntament està desenvolupant el Projecte d’Intervenció Integral del nucli urbà de Sant Joan de Mediona, subvencionat a la convocatòria del 2010 de la Llei de Barris”. Dintre de les seves actuacions es troba la reutilització del solar de l’antiga Cambra Agrària com a centre cívic per acollir diferents activitats, sent aquest l’únic immoble municipal disponible i situat a l’eix d’activitat del poble.

En finalitzar l’acte, que ha tingut lloc a l’Ajuntament, la regidora del Partit Popular al municipi, Marta Morgadas, ha destacat l’ importància d’aquest centre situat a l’eix del municipi per acollir diferents activitats, incloent-hi el casal d’avis, com espai de trobada de diferents associacions i entitats del municipi i oferint-los espais on reunir-se i millorar l’espai públic creant nous espais de relació per a les persones.

L’estudi proposa l’enderroc de l’edifici existent i la construcció d’un nou edifici, per acollir la llar d’avis, locals per a les entitats, una sala polivalent/sala d’exposicions, i un magatzem per als vehicles i maquinària municipals. El cost del treball aportat per la diputació és de 5.000 € i el cost total de les actuacions previstes oscil·la entre els 890.000 i els 1.300.000 € aproximadament.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!