29 enero, 2013

Alberto Villagrasa presenta el Catàleg de camins munincipals d’Olesa de BonesvallsAlberto Villagrasa -Olesa ja té el catàleg de camins municipals per definir quins són els d’ús públicEl diputat delegat d’Infraestructures, Urbanisme i Habitatge, Alberto Villagrasa,  ha lliurat avui a l’Alcalde de l’Ajuntament d’Olesa de Bonesvalls el “Catàleg de camins municipals d’Olesa de Bonesvalls” una eina imprescindible per poder definir i inventariar quins són els camins d’ús públic al municipi.

Com ha explicat el diputat Villagrasa, el redactat d’aquest catàleg es fa a partir de la sol·licitud efectuada pel consistori dins del marc del Catàleg de suport als serveis i activitats locals de l’any 2011. Villagrasa ha afegit que “la Diputació de Barcelona treballa per millorar l’espai públic” i ha reiterat “ el compromís de la Diputació amb els municipis, posant a la seva disposició eines que permetin una gestió municipal més eficient”.

Aquest catàleg és una eina imprescindible per Olesa mitjançant la qual poder establir i inventariar quins dels camins del municipi són d’ús públic. La longitud total de la xarxa a inventariar és de 100,1 quilòmetres. S’han inventariat 44 camins dels quals 16 són senders o corriols, amb una longitud de 35,33 quilòmetres. Durant la presentació del catàleg a la que ha assistit la regidora del Partit Popular a Olesa de Bonesvalls, Concepció Pérez i el president local de la formació, Albert Sanahuja, el diputat ha explicat que la redacció de l’esmentat Catàleg suposa un cost de 15.096,38 €, assumit en el seu 90% per la Diputació de Barcelona (el 10% restant va a càrrec de l’Ajuntament).

Per concloure, la regidora del grup Popular, Concepció Pérez, ha agraït al diputat Villagrasa la feina que es fa des de la Diputació “demostrant amb les seves actuacions que estant costat dels municipis i de la gent”. En aquest sentit ha reiterat la seva satisfacció pel treball i la implicació del Partit Popular al Govern de la Diputació per “fer més àgil la gestió dels Ajuntaments i per a impulsar polítiques públiques que permetin millorar la qualitat de vida de les persones”.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!