24 octubre, 2012

David Zambrana en la candidatura del PPC a las elecciones del 25-NEl regidor a Palau-solità i Plegamans David Zambrana repeteix a la candidatura del PPC per a les properes eleccions autonòmiques que es celebraran el 25 de Novembre, però millorant la seva posició respecte les últimes eleccions autonòmiques de 2010. David Zambrana ocupa la 34ª posició de la llista per Barcelona.

Zambrana ha mostrat la seva satisfacció: “és realment un privilegi tornar a formar part de la candidatura del PPC, especialment en aquests moments tan importants a la nostra història. Estic molt orgullós de que la meva Presidenta i el meu Partit reconeguin la tasca duta a terme durant aquests temps al nostre municipi de Palau”.

En relació a les properes eleccions del 25 de novembre, García ha manifestat “està en joc la convivència entre els catalans i la resta d’espanyols, Catalunya mai ha avançat des de la divisió i l’enfrontament. Hem de treballar en el que ens uneix i no en el que ens separa, perquè la situació econòmica és molt greu i requereix sentit comú, seny i serenor”.

Compartir

Facebook Twitter MySpace Technorati
Menéame Delicious NetvibesYahoo!